DBC KArrodeux

Tijdens de verhuizing van de Website op 25 april
kan deze tijdelijk niet beschikbaar zijn.

WELKOM BIJ DE OFFICIËLE WEBSITE VAN:

  DEVENTER BOULES CLUB KARRO-DEUX 

Annulering van activiteiten programma wegens Corona.

Dames en Heren,

 

Naar aanleiding van de verlengde maatregelen tegen de Corona pandemie,

is het nog steeds niet mogelijk om club activiteiten in competitie vorm te gaan organiseren.

- Helaas heeft de wedstrijd commissie moeten beslissen om de Paasbrunch toernooi van maandag 5 april (tweede Paasdag) te annuleren.

- De uitgestelde voorjaarscompetitie die op dinsdag 13 april van start zou gaan, gaat helaas ook niet door

want de maatregelen zijn verlengt tot 20 april en zeer waarschijnlijk tot na de mei vakantie.

Het is niet anders.

Wij betreuren het zeer.

 

Ik wens jullie allemaal goede gezondheid en veel geluk.

 

namens de wedstrijd commissie , Gilles Lescure

 

Waarschuwing !!!

BERICHT VAN DE GGD. Graag verspreiden onder jullie netwerken! 

 

Er worden ouderen thuis opgebeld om uit naam van de GGD thuis te komen vaccineren. Dit doet de GGD niet. Er wordt hier misbruik gemaakt van een kwetsbare groep ouderen. GGD heeft reeds een melding op haar website gezet, dat deze telefoontjes niet van de GGD komen en verzoekt iedereen hier niet op in te gaan. De GGD heeft inmiddels ook de huisartsen in de regio op de hoogte gebracht van deze acties van onbekenden. Het is een bijna misselijk makende actie van individuen om misbruik te maken van de situatie. Ik doe bij deze dan ook de oproep aan alle ouderen: trap er niet in en neem contact op met uw huisarts of de GGD als u het niet vertrouwt. Nogmaals: de GGD vaccineert niet aan huis! Voor het nieuwsbericht op de GGD website: https://www.ggd.amsterdam.nl/nieuwsoverzicht/ggd-vaccineert-niet-thuis/

Beste leden,

U hoorde afgelopen maandagavond  zeer waarschijnlijk de woorden van onze minister-president vanuit het torentje. Hij sprak met (naar mijn mening) veel begrip, misschien wel te veel begrip voor de mensen die het zo moeilijk vinden om zich te houden aan de voorgestelde regels.

Een vertegenwoordiging van die mensen liet dat met veel lawaai weten in een demonstratie die te horen was tijdens zijn woorden.

Het leek mij in eerste instantie een technische storing, maar het waren mensen……. Ongelooflijk. Waarschijnlijk hebben deze mensen niet het vermogen om te zien wat er in de wereld gebeurt, mede door hun handelen.

Ook sprak de heer Rutte zijn medeleven uit voor de mensen die geliefden hebben verloren, voor de zieken, voor de mensen die nu niet medisch geholpen kunnen worden. Er wordt meegedacht met de ondernemers en mensen die hun baan verloren of gaan verliezen.

Hij beloofde hulp. Weer niet genoeg natuurlijk…..

Maar ondanks de “discussionisten” deelde hij ons vanuit die gevoelens mee dat er gezien de omstandigheden strenge maatregelen genomen moesten worden.

Natuurlijk zaten de sportverenigingen met spanning te wachten op de besluiten van het kabinet.

Voor de sport geldt nu het volgende :

• Alle binnensportlocaties worden gesloten vanaf maandagavond 14 december 24.00 uur tot dinsdag 19 januari 2021.

• Voor buitensportlocaties geldt dat ze mogen open blijven. Maar je mag met niet meer dan 2 personen samen trainen.

Beleid DBC Karro-Deux

Buiten mag dus met maximaal 2 personen worden getraind. Voor petanque/jeu de boules betekent dit dat er alleen tête à tête gespeeld kan worden.

Op die grond zouden wij de komende twee weken de accommodatie open kunnen houden.

Maar net als bij de vorige, gedeeltelijke, lockdown van 2 weken in november gaat het bestuur er van uit dat waarschijnlijk weinig leden van deze mogelijkheid gebruik zullen willen maken. Dat mede gezien de tijd van het jaar en de winterse omstandigheden. Ook willen wij als bestuur niet aan de mensen van de bar vragen het terrein open te stellen voor een zeer beperkte groep.

Besluit

Het bestuur heeft daarom besloten om alle activiteiten voor de komende tijd op te schorten en de accommodatie te sluiten.

Dit besluit gaat in op maandagavond 14 december om 24.00 uur en duurt tot dinsdag 2 maart 2021.

We komen daarmee dan ook tegemoet aan de eis om reisbewegingen zoveel mogelijk te beperken.

Beste leden,

Het is een tegenvaller, maar hopelijk heeft u begrip voor ons besluit. Wij betreuren dat het zover moet komen.

 

Het bestuur.

GEEF JE CLUB EEN RONDJE !

HOE WERKT DE ACTIE?

Nu de kantines dicht moeten blijven lopen amateurclubs veel geld mis. Veel verenigingen hebben het hierdoor zwaar. Clubs vrezen zelfs voor hun voortbestaan. Dat willen wij niet laten gebeuren en daarom komen we in actie!

Nu dit in de kantine niet kan roepen wij iedereen op om digitaal een rondje te geven. Niet aan je teamgenoten of sportvrienden maar aan je eigen club!

Zo kunnen we er samen voor zorgen dat jullie club niet in de problemen komt, zodat jullie straks weer samen kunnen genieten van het mooiste spelletje dat er is.

 

1. KLIK OP DEZE LINK OM KARRODEUX EEN RONDJE TE GEVEN

 

2. GEEF EEN RONDJE

Een rondje is een donatie voor KARRODEUX  ter waarde van een rondje in de kantine (€20,-). Je kunt zelf kiezen hoeveel rondjes je wilt geven. Betalen gaat via iDeal..

 

3. DEEL DE ACTIE

Hoe meer rondjes de club krijgt, hoe beter voor de clubkas! Help je mee om de actie te verspreiden? Deel de actie via WhatsApp of op Facebook en Twitter.

 

HEB JE NOG VRAGEN?

Wanneer je nog vragen hebt, dan kun je eerst eens bij onze antwoorden op de veelgestelde vragen kijken.

DANKWOORD AAN DE VRIJWILLIGERS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Dankzij de inzet van een aantal vrijwilligers en de leden van de terrein- en de klussencommissie, die dag in en dag uit bezig zijn geweest met het aanpakken, opbouwen, repareren en verbeteren van alles wat onze club nodig heeft en het opofferen van veel vrije tijd, zijn wij voorzien van prachtige speelbare velden. Er is heel veel
werk verricht: Chapeau!!
Het feit is dat alle vier buitenvelden er nu picco bello uitzien. Het onkruid is verwijderd, de bladen zijn opgeruimd, het grind geharkt, alle oude en afgebroken buitenlijnen zijn vernieuwd en er is een nieuwe verdeling van de velden die wegens corona richtlijnen nodig zijn om te kunnen blijven spelen. Het vormt nu een geheel waar we
allemaal trots op kunnen zijn.
Het extra werk die de covid- 19 veroorzaakt om richtlijnen te respecteren en om het samenspelen opnieuw mogelijk te maken is door dezelfde mensen gedaan. Ik vind dit geweldig nog een keer Chapeau.
Tegelijkertijd is de klussencommissie ook binnen in de hal bezig. De kier die langs de wanden is ontstaan wordt gedicht en langs de kant worden banken gemaakt.
In de hal hangen ook de nieuwe scoreborden die gemaakt zijn door Gert van den Burg in nauwe samenwerking met ondergetekende. Het is nu makkelijker om op afstand de score van een wedstrijd te volgen.
Nogmaals Chapeau voor de inspanning van onze terrein- en klussen commissie, met grote dank aan alle vrijwilligers die de mouwen hebben opgerold om te helpen.
Samen maken we van onze club een mooie locatie waar iedereen met plezier en trots aan het boulen is.
Gilles van de wedstrijdcommissie.